🇫🇷 Francouzské dny v Kogo Od 14. do 18. května vás v restauraci Kogo na Albatrossu přeneseme přímo do srdce Francie. Těšit se můžete na pečené foie gras s višněmi, poctivý hovězí bourgignon, klasickou francouzskou cibulačku a sladkou tečku v podobě crème brûlée. Zastavte se a ochutnejte atmosféru francouzského venkova. Bon appétit! 👌
Od dnešního dne na vás čeká stálá nabídka a každý týden speciální menu, které přináší sezónní speciality! 🌿 V hlavní roli chřest: chřestové rizoto s krevetami, grilovaný losos s kaviárem a chřestem, nebo panenka s jasmínovou rýží a teriyaki omáčkou. 🍚 📍 Kogo Albatross, U Hřiště 162, Vysoký Újezd u Berouna 📸 Stálou nabídku najdete v odkazu níže v komentáři. Těšíme se na vaši návštěvu! ✨ #kogoalbatross #specialninabidka #stalanabidka #jidlonagolfu #golfovarestaurace #vysokyujezd #specialoffer #albatross #golfrestaurant #restauracevysokyujezd #vysokyujezd #vysokyujezdrestaurace #kamnajidlo #berounsko #restauraceberounsko #chrest #chobotnice #losos #kurecisupreme #grilovanakrkovice #smazenagouda
⛳️ První turnaj sezóny @golfalbatross jsme zahájili stylově a s chutí! Naše kuchyně připravila catering plný svěžích a vyvážených chutí – panna cottu s lesním ovocem, caprese s buvolí mozzarellou, caesar salát, pečené papriky s balkánským sýrem, všemi milovaný coleslaw a další lehké pokrmy, které hráčům dodaly energii i radost během dne.
Děkujeme všem, kdo byli u toho a těšíme se na další nálož plné chutí.
Od pátku 18. dubna se hlavní role ujímá čerstvý český chřest. Přijďte si vychutnat jarní menu plné sezónních specialit.
Speciální menu: 🍴 - Krémová chřestová polévka - Chřest na másle se sázeným vejcem, opečenou panchettou a holandskou omáčkou - Chřestové rizoto s krevetami - Losos na grilu s vařenými bramborami, chřestem a holandskou omáčkou s kaviárem
📍 Restaurace Kogo Albatross, U Hřiště 162, 267 16 Vysoký Újezd u Berouna 📅 Od pátku 18. dubna - 25. dubna 2025
Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme krásné Velikonoce. 🐥🥚
Máme otevřeno! 🎉 Dnešním dnem oficiálně zahajujeme novou sezónu a popravdě jsme se nemohli dočkat. 🖤 Kuchyně už jede na plné obrátky – zastavte se na snídani, oběd, parádní večeři nebo jen na sklenku dobrého vína. Ať už si vyberete posezení venku nebo uvnitř, věříme, že se u nás budete cítit skvěle.
Navíc jsme si trochu pohráli s interiérem, tak přijďte omrknout, jak nám to teď sluší! Sledujte nás – i letos pro vás chystáme speciální víkendové akce, ať vám nic neuteče.
Těšíme se na vás – celý tým spolu s @golfalbatross ⛳
zveme vás na Francouzské dny v restauraci Kogo na Albatrossu, které proběhnou od 14. do 18. května.
Těšit se můžete na pečené foie gras s višněmi, poctivý hovězí bourgignon, klasickou francouzskou cibulačku a crème brûlée jako sladkou tečku.
Přijďte si vychutnat chuť a atmosféru francouzského venkova. Bon appétit!