🐙 Kdo by odolal grilovaným chapadlům chobotnice s bramborovým pyré a špenátem? Naši stálí hosté už vědí, proč je to jedno z jejich nejoblíbenějších jídel. A vy, co jste je ještě nezkusili, máte nejvyšší čas. Přijďte ochutnat.
Ať jsi ranní ptáče nebo víkendový lenoch, u nás si dáš přesně to, co tě nakopne – slaná klasika, sladké radosti i něco navíc. Všechno fresh, poctivé a chuťově vymazlené. 🤍
zveme vás na Francouzské dny v restauraci Kogo na Albatrossu, které proběhnou od 14. do 18. května.
Těšit se můžete na pečené foie gras s višněmi, poctivý hovězí bourgignon, klasickou francouzskou cibulačku a crème brûlée jako sladkou tečku.
Přijďte si vychutnat chuť a atmosféru francouzského venkova. Bon appétit!